ACTIVITEITEN First art fair 2022

OPENING

In 2022 werd de First Art Fair feestelijk geopend door BIJ1. Als openingshandeling werd het portret van partijleider Sylvana Simons onthuld dat was geschilderd door Wim Heldens. Zijn werk werd op de First Art Fair gebracht door Galerie Mooiman uit Groningen. Het portret was op de First Art Fair voor het eerst te zien. Aankomende editie zal de kunstbeurs eveneens op een feestelijke manier worden geopend en zal er geproost worden op de vierde editie van deze sprankelende nieuwjaarsbeurs voor hedendaagse kunst.

ARTIST TALKS

De ervaring leert: als je meer weet over de drijfveren van een kunstenaar begrijp je zijn of haar werk beter en ga je het nog meer waarderen. Ook aankomende editie zullen er weer ARTIST TALKS plaatsvinden op de First Art Fair. Tijdens deze ARTIST TALKS nemen kunstenaars van de beurs je mee in hun creatieve denkproces en uitwerking daarvan. Heb je na afloop nog vragen aan de kunstenaar? Dan is er meer dan genoeg ruimte om deze te stellen of om in discussie met elkaar te gaan. Op vrijdag, zaterdag en zondag zullen in de Waterkantzaal de ARTIST TALKS plaatsvinden.

 

 Wijnproeven bij de kasteelhoeve
Op het Panoramadeck ontvangt Wijnkoperij De Kasteelhoeve u graag voor een wijnproeverij van 
hun fantastische wijncollectie, terwijl u tegelijkertijd geniet van de kunst en het spectaculaire 
uitzicht vanaf de Passenger Terminal Amsterdam.

“De Kasteelhoeve importeert sinds 1999 kwaliteitswijn van kleine wijnboeren uit de gehele wijnwereld. Zo kunt u in ons assortiment wijn vinden uit Frankrijk, Spanje, Portugal, Italië, Duitsland, Slovenië, Oostenrijk, maar ook landen als Zuid-Afrika, Chili, Argentinië, Australië en Nieuw-Zeeland zijn vertegenwoordigd.
Inmiddels hebben wij meer dan 50.000 tevreden klanten door het gehele land. Wij zijn gespecialiseerd in het geven van wijnproeverijen bij u thuis, of op uw bedrijf en vanzelfsprekend bent u van harte welkom op onze hoeve die dateert van 1850. ”
– De Kasteelhoeve