Route en parkeren

Passenger Terminal Amsterdam is uitstekend bereikbaar per auto, tram, trein en boot.

PER TREIN

Vanaf Amsterdam Centraal Station neemt u de achteruitgang Noord. Buiten het station gaat u rechtsaf en volgt u het IJ. Na het passeren van de brug ziet u Passenger Terminal Amsterdam aan uw linkerhand. Het is circa 15 minuten lopen.
www.9292.nl

PER TRAM

Tram 26 heeft een halte tegenover de terminal. Na uitstappen hoeft u alleen de weg over te steken.

PER AUTO

Ring A10, afslag s114 ( Zeeburg, Centrum, Artis, IJburg). Onderaan de afrit slaat u linksaf. Deze weg blijven volgen. In de Piet Heintunnel richting Centraal Station aanhouden. Na ca. 1 kilometer vindt u de inrit naar Passenger Terminal Amsterdam aan uw rechterhand.

PARKEREN

Er is parkeergelegenheid direct bij de Passenger Terminal. Kijk voor meer informatie op: www.amsterdam.nl/garagepiethein

Goedkopere parkeergelegenheid is te vinden in de nabij het Centraal Station gelegen parkeergarage Oosterdok: www.parkingcentrumoosterdok.nl

PER BOOT

Over het water is PTA ook uitstekend bereikbaar. Evenementenschepen kunnen voor het op- en afstappen van uw gasten aanmeren aan de 600 meter lange kade aan het IJ direct achter de Terminal. Voor de terminal ligt de Zouthaven waar rondvaartboten uw gasten voor de deur kunnen afzetten.